telepathische communicatie

 

DIERENTOLK GERWIN SMIT

 

TELEPATHISCHE COMMUNICATIE MET DIEREN

Telepathische communicatie met dieren is de uitwisseling van beelden, gevoelens en gedachten tussen dieren en mensen.
U hebt mogelijk al eens ervaren dat uw huisdier lijkt te weten wanneer u overstuur of ziek bent of dat uw hond plotseling opgewonden raakt en om u heen begint te springen wanneer u alleen nog maar nadenkt over te gaan wandelen met de hond.
Bedenk dat uw huisdier zich kan afstemmen op u wanneer het dat wil en dat uw huisdier telepatische communicatie met u heeft zodat het u beter kan begrijpen. Ik kan u helpen uw dier beter te verstaan.

Sta open en laat u door uw huisdier verrassen!

U zult blij zijn en verbaasd staan van het niveau van intelligentie en het begrip van uw huisdier. Dieren zijn bedreven in telepathisch communiceren en zijn in staat tot het verzenden van levendige beelden van hun voorkeuren en levenservaringen. Hun aangeboren vermogen om te praten zonder woorden kan ervoor zorgen dat een dierentolk waardevolle aanwijzingen krijgt en kan helpen om schijnbaar onverklaarbare gedragsproblemen op te lossen.
Dieren hebben ook duidelijke meningen over veranderingen in hun leven of levensstijl en kunnen zich hierover duidelijk uitspreken.

De onzekerheid door de komst van een nieuw familielid, de opschudding veroorzaakt door een recente verhuizing, of het verdriet als gevolg van het verlies van een mens of bevriend dier wordt door onze dierlijke metgezellen diep ervaren. Door hen telepathisch te bereiken kan ik u helpen en uw dier geruststellen en de overgang te vergemakkelijken.

Uw dier kan ook lichamelijke klachten aan mij doorgeven en vertellen hoeveel pijn of last het heeft op een schaal van 1 tot 10.  Een consult met een dierentolk kan ook helpen om  ook voor de dierenarts niet te duiden klachten te verklaren. Het dier weet zelfs vaak welk medicijn het zou moeten innemen. ( zie dierenverhaal Mindie)

U moet niet verbaast zijn over het inzicht dat uw dier over u en uw familie heeft. Soms kan het dier zeer waardevolle adviezen geven over uw leven. Soms zijn deze opmerkingen confronterend.

Zoals wij mensen met elkaar praten zo praat een dier met een dierentolk.

LET OP    Ik ben géén ‘dogwhisperer’ zoals Cesar Milan bekend van de media. Cesar Milan is een expert in dierengedrag, hij observeert gedrag en traint dieren met beloning en straf.
Ik luister en praat in alle stilte met uw dier en laat hun woorden en beelden tot mij komen  en geef ze vervolgens aan u door. Ik ben tolk tussen u en uw huisdier.

DIERENVERHAAL

Mindie     Een poes van 17 jaar met een oogontsteking die maar niet over wil gaan. De dierenarts denkt al over amputatie van het oog. Uit gesprek met Mindie blijkt dat het voelt als zand in haar oog en dat ze ervan af moet blijven maar door de jeuk lukt dat niet zo goed. Zij geeft de pijn een 4 op de schaal van 10. En zij zegt: “Er is wel een middeltje voor. Het is doorzichtig en zit in een wit flesje met blauwe letters”. En ze zegt ook: “Ik mis de kinderen en ik wil graag wat meer naar buiten”

Een paar weken later schrijft haar baasje:
Ik wilde even laten weten dat Mindie de afgelopen weken erg is opgeknapt!
Van de specialist had ik druppels gekregen (uit een wit flesje met blauwe letters…) en de blaren op haar hoornvlies zijn enorm aan het wegtrekken; haar iris is zelfs weer helemaal zichtbaar.
Wat het dan ook geweest is, in ieder geval nog heel erg bedankt voor de goede gedachten! En sinds we op een bovenwoning wonen kan ze niet meer naar buiten, alleen maar op het balkon als ik thuis ben, dus dat klopt ook helemaal. En sinds kort zijn de kinderen allemaal overdag naar school dus dat klopt ook! Vrijdag ga ik weer met haar naar de dierenarts voor een check-up, maar ik heb er al een erg goed gevoel over. Ongelofelijk dat ze – ondanks haar hoogbejaarde leeftijd – zo is opgeknapt. Hopelijk kan ik nog heel veel jaren van haar genieten.

Reacties zijn gesloten.