consult en tarieven

DIERENTOLK GERWIN SMIT

Een consult bij dierentolk Gerwin Smit

Ik werk “op afstand”, door middel van een goede portretfoto van uw dier waarop ik mij concentreer. Het consult zelf is “live” via de telefoon. Wij maken dan vooraf een afspraak voor een dag en tijdstip waarop u mij zult bellen. Op de dag van de afspraak maak ik eerst rustig ruimte en tijd om mij telepathisch te verbinden met uw huisdier zodat ik mij volledig en zonder afleiding kan concentreren op de boodschappen en beelden die uw dier wil overbrengen.
Vervolgens belt u mij op en kan het consult beginnen. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten.

Ook kan ik een consult zonder u afnemen. Ik ga dan in gesprek met uw dier en maak aantekeningen die ik later uitwerk en per email opstuur.

Voor een goede communicatie ontvang ik graag 2 verschillende foto’s van uw dier; een portretfoto van het dier waarin het dier duidelijk in de camera kijkt, liefst zonder rode ogen en een foto waarop het dier met zijn hele lijf is afgebeeld. Graag foto’s waar het dier alleen op afgebeeld is, andere dieren of mensen op de foto kunnen het gesprek beïnvloeden.
Graag  leeftijd en geslacht van het dier vermelden en of het nog in leven is en een aantal van de vragen die u aan uw dier wilt stellen, zodat ik mij goed kan voorbereiden. In de meeste gevallen zal uw dier reageren met specifieke, controleerbare details die u het vertrouwen geven om te weten dat ik echt met hen ‘praat’ !

tarieven;

consult (telefonisch of per email) € 45,-

consult voor 2 dieren uit hetzelfde gezin tegelijkertijd  67,50.

Reiskosten vergoeding € 0,50 per kilometer

Gaarne te voldoen op bankrekening; NL 37 ABNA 0471 4556 87

Ten name van G. Smit en onder vermelding van: dierentolkconsult en de naam van je dier.

Indien u tijdens het consult iets vergeten te vragen hebt of zijn er door het consult extra vragen ontstaan kunt u me in de eerste week na het consult altijd even bellen of mailen, zonder meerkosten.

Reacties zijn gesloten.