consult en tarieven

DIERENTOLK GERWIN SMIT

Een consult bij dierentolk Gerwin Smit

Ik werk “op afstand”, door middel van een goede portretfoto van uw dier waarop ik mij concentreer. Het consult zelf is “live” via de telefoon. Wij maken dan vooraf een afspraak voor een dag en tijdstip waarop je mij zult bellen. Op de dag van de afspraak maak ik eerst rustig ruimte en tijd om mij telepathisch te verbinden met uw huisdier zodat ik mij volledig en zonder afleiding kan concentreren op de beelden en informatie die je dier wil overbrengen.
Vervolgens bel je mij op en kan het consult beginnen. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten.

Je kunt ook kiezen voor een geschreven consult. Hierbij ga ik rechtstreeks in gesprek met je dier en maak  aantekeningen die ik later uitwerk en je per email opstuur.

Voor een goede communicatie ontvang ik graag meerdere verschillende foto’s van uw dier; een portretfoto van het dier waarin het dier duidelijk in de camera kijkt, liefst zonder rode ogen en een foto waarop het dier met zijn hele lijf is afgebeeld. Graag foto’s waar het dier alleen op afgebeeld is, andere dieren of mensen op de foto kunnen het gesprek beïnvloeden.
Graag  leeftijd en geslacht van het dier vermelden en of het nog in leven is en een aantal van de vragen die u aan uw dier wilt stellen, zodat ik mij goed kan voorbereiden. In de meeste gevallen zal je dier reageren met specifieke, controleerbare details die jou het vertrouwen geven om te weten dat ik echt met hen ‘praat’ !

tarieven;

consult (telefonisch of per email) € 62,50

consult voor 2 dieren uit hetzelfde gezin, tegelijkertijd  90,-.

Reiskosten vergoeding € 0,75 per kilometer

Gaarne te voldoen op bankrekening;

NIEUWE BANKREKENING NL 48 INGB 0004 1466 82

Ten name van G. Smit en onder vermelding van: consult en de naam van je dier.

Indien u tijdens het gesprek iets vergeten te vragen hebt of er zijn door het consult extra vragen ontstaan, kunt u me in de eerste week na het consult altijd even bellen of mailen, zonder meerkosten.

Reacties zijn gesloten.