stervensbegeleiding

 

DIERENTOLK GERWIN SMIT

 

Ik kan voor u werken met uw dier in de laatste levensdagen, om hun familie te helpen en te laten weten wanneer het de tijd is om de overgang te verwachten.

ook kunt u samen met uw dier besluiten of en wanneer het tijd is om te in te slapen.

Dieren die zijn overleden blijven meestal toegankelijk en het kan veel troost brengen voor de eigenaar om de bevestiging van hun voortbestaan te ontvangen en te weten dat het goed met ze gaat.

DIERENVERHAAL

Gerwin heeft mij en mijn hond Abel geholpen in het afronden van haar leven hier op aarde. Voor mij was het heel belangrijk dat haar heengaan op een waardige en veilige manier voor haar zou verlopen. Afscheid nemen zoals we ook 13 jaar al het anderen samen hadden beleefd. Via Gerwin kon ik haar vragen wat ze wilde en hoe ze het wilde en heel belangrijk wanneer zij wilde gaan. In zo’n verdrietige tijd van afscheid nemen hebben we zo veel gelachen omdat je opeens ‘in gesproken vorm’ terug krijgt hoe je als ie jaren zonder woorden elkaar hebt aangevoeld. Ik heb haar kunnen helpen haar leven hier af te sluiten en zij heeft mij veel over mij geleerd. Ze had wijze raad die ik ook heb opgevolgd…. Ze had het bij het goede eind, zie ik nu in mijn leven!
Zonder Gerwin zijn hulp, betrokkenheid en bijzondere gave had ik het verliezen van mijn dierbare vriendin nooit met zoveel vrede en acceptatie kunnen ervaren.
Inmiddels heb ik ook n nieuwe hond. Ze is al 5 en ze heeft al een heel leven achter de rug. Met de ondersteuning van Gerwin heeft zij snel haar draai kunnen vinden en begrijpen we elkaar.

Ik kan het alleen maar aanraden om eens te ervaren. Dit is zo bijzonder maar ook heel ‘gewoon’ en herkenbaar!

Reacties zijn gesloten.