gerwin smit

DIERENTOLK GERWIN SMIT

 

Na mij opleiding aan de kunstacademie in Utrecht en de Dansacademie in Rotterdam heb ik een aantal seizoenen gedanst in zowel binnen- als buitenland.
Momenteel ben ik werkzaam als theatervormgever en autonoom kunstenaar.
Ik ontwerp en vervaardig theaterdecors en – kostuums, interieurs, wandkleden en textielobjecten.

Als kind was ik erg gevoelig voor de stemmingen van mensen en dieren om mij heen. Ik sprak met niet bestaande vriendjes en met overledenen, voor mij was dat vanzelfsprekend, voor mijn omgeving was het beangstigend en zorgwekkend. Als jongvolwassene heb ik mij afgesloten van deze spirituele wereld omdat ik geen manier wist om deze in te passen in mijn leven. Nu alweer 12 geleden kwam ik viavia voor een van onze eigen honden in contact met dierentolk Denny Heskes. Ik voelde mij gegrepen en geroerd door hoe zij met onze honden kon praten en hun gedachten en gevoelens verwoorden en ik begreep dat ik op deze manier mijn spirituele talent wél kon inpassen in mijn leven.
Mijn telepathisch vermogen met dieren heb ik ontwikkeld door diverse cursussen te volgen oa bij Ayen Veldhuizen, Irene Praat, Cecilia van der Drift en Denny Heskens. Allen gerenommeerde dierentolken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.